Tolkido Ebeveynlere İpuçları ve Erken Çocuklukta Gelişim Adımları Yayında!

Tolkido, 18 Nisan 2022
Çocuk Gelişimi

Uzman topluluğumuz ile oluşturduğumuz ‘’Ebeveynlere İpuçları ve Erken Çocuklukta Gelişim Adımları’’ serisinin ilk sayısından herkese merhaba!

Bebeğinizi artık kucağınıza aldınız! Biliyoruz ki gelişimini her gün heyecanla ve hayranlıkla takip ediyorsunuz. Doğumundan sonra onunla geçireceğiniz ilk aylar ne kadar zevkli olsa da değişen istek ve ihtiyaçlarınız ve bebeğinizle birbirinize alışma süreciniz zorlu duyguları beraberinde getirebilir. Bu sebeple insan hayatındaki bu paha biçilemez dönemde Tolkido ailesi olarak uzman psikolog topluluğumuz ile yanınızda olmak istedik.

‘’Ebeveynlere İpuçları ve Erken Çocuklukta Gelişim Adımları’’ serisinin ilk sayısı bebeğinizin ilk 3 ayı için Tolkido’nun uzman psikologları tarafından hazırlandı.

Ebeveynler ve tüm bakımverenler için hazırladığımız bu Rehberde, bebeğinizin dünyaya gelişinin ilk 3 ayındaki motor, bilişsel, dil, sosyal ve duygusal gelişim alanlarında vücutlarında ve davranışlarında hangi değişimleri gözlemleyebileceğinizi ve nasıl destek sağlayabileceğinizi bulacaksınız.

Bebeğiniz için gelişim alanına özel etkinlikleri, gözlemlendiği takdirde bir doktora başvurmanız gereken hassas durumları ve birbirinden eğlenceli oyunları ‘’Erken Çocuklukta Gelişim Adımları’’ Rehberimizin ilk sayısında bulacaksınız!