Oyun Rehberi Sayı Üç Yayında!

Tolkido, 30 Mayıs 2022
Çocuk ve Oyun

Merhaba! Oyun Rehberi’nin üçüncü sayısı sizlerle!

Tolkido ailesi olarak Oyun Rehberi’nin ilk sayısından itibaren gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz. Çocukların fiziksel ve bilişsel becerilerini eğlenirken geliştirdiği bir ortamın yaratılmasına öncü olan Tolkido oyun ekosisteminin gelişmesinde büyük rol oynayan Oyun Rehberi’nin üçüncü sayısını sizlerle buluşturuyoruz!

Tolkido Oyun Rehberi 3’ de, MİO ve Kendin Yap Kart ve Etiketler ile oynanabilecek 5 farklı oyun bulacaksınız. Bu oyunlarla çocuklar bilişsel becerilerini geliştirirken fiziksel aktivitede bulunacak ve en önemlisi hayal güçlerini geliştirecekler.

Oyun Rehberi’nin her sayısında olduğu gibi oyunları çocuğunuzun yaş, beceri ve ilgi alanlarına göre uyarlayabilmek için ipuçları da bulacaksınız.

Hatırlatmak isteriz ki, çocukların güvendeyken özgürce seçim yapabildiği bir ortamda oyun oynamalarını çok önemsiyoruz. Bu sebeple her oyunun nasıl oynandığı çocuğun karakterine göre değişebilir. Oyunların farklı şekillerde oynanması, oyunların hatalı oynandığı anlamına gelmediğini farklı oyun şekillerinin çocukların öğrenme sürecinin doğal sonucu olduğunu hatırlatmak isteriz. Yani farklılıklar bizim için büyük bir değer!

Siz de kitapçıkta bulmuş olduğunuz oyunlardan esinlenerek MİO ile kurguladığınız özgün oyun fikirlerini bizimle paylaşabilir ya da #TolkidoBenim hastag’i ile sosyal medyada yayınlayabilirsiniz.

Her çocuğun kendi potansiyeline kavuştuğu oyun dolu bir dünya dileğiyle...

Oyun Rehberinin üçüncü sayısını ücretsiz olarak indirin ve oynamaya başlayın. Oyunlu günler dileriz :)